Produktionsskolerne rykker!

1. maj 14: Produktionsskolerne Marienlyst i Skive og Favrskov i Ulstrup kan fortegne bemærkelsesværdige mellemresultater:

I Skive arbejder man med stort engagement og kreativitet med at udvikle måder for at fremme de unges egne multimodale udtryk, som et reelt alternativ eller supplement til konventionel skrivning. Læs mere om projektet.

 

I Favrskov har man succes med at involvere værkstedsunderviserne for at få større fokus på og integration af læsning og skrivning i værkstederne. Læs mere om projektet.

 

Begge skoler har allerede nu opnået stor opmærksomhed i produktionsskoleverdenen, bl.a. gennem repræsentation på produktionsskolernes landsmøde, gennem nyhedsbreve, gennem online publicering af elevernes arbejde og i pressen. Man er begyndt at udbrede metoderne til andre produktionsskoler i landet. Og der er stor interesse og åbenhed! Se presseomtale.