Se web-optagelse om screeningsværktøj

8. april: Med stor fornøjelse kan vi nu invitere til at se optagelse af det nyligt afholdte webinar om det nye screeningsværktøj.

Interesserede læsevejledere fra erhvervsskoler, produktionsskoler og forlag fulgte præsentationen . Michael Lund Larsen fra @ventures redegjorde for screeningsværktøjets rammer, indhold og kvalitetssikring.

Man kan også se, hvordan værktøjet allerede nu er integreret i Elevplan og vil kunne blive hentet direkte som en test. Resultaterne vil kunne ses som en radar rapport på forskellige niveauer. Den fremtidige test vil kunne bruges til en meget overkommenlig årlig pris for erhvervsskolerne.

Brug testen kvit & frit i løbet af efterår 2013!

De næste skridt i udviklingsprocessen er at fuldføre den igangværende kvalitetssikring og et pilottestforløb med en deraf følgende justering. I løbet af efterår 2014 vil værktøjet blive gjort tilgængeligt og implementeret i praksis.

Download også den ledsagende præsentation.