Naturfagseksperimentarium: 4. feb., SOSU Sjælland

Læsevejledere, matematik-og naturfagslærere, projektledere og uddannelseschefer inviteres til ”Naturfagseksperimentarium”-workshopdag på SOSU Sjælland

TIRS. 4.2. 2014 kl. 9.00 – 15 på Slotshaven 3, Holbæk

Download invitation og tilmeld via den angivne kontaktperson.

Også SOSU Sjællands egne kolleger deltager.

Workshopdagen tager afsæt i projektets mål om at udvikle multimodale analoge/digitale supplerende læremidler i naturfagsundervisningen til understøttelse af elevernes læring i naturfag som beskrevet i ovennævnte nyhedsbrev. Programmet for dagen tager udgangspunkt i det naturfagseksperimentarium, der løber af stablen for udvalgte elever i tidsrummet 9 – 11.50 med nogle matematikfaglige workshops. Planen er, at gæsterne om formiddagen deltager i samme workshops på lige fod med eleverne, dog i egen gruppe. Efter frokost reflekterer, sparrer og brainstormer deltagerne på gode ideer og forslag til supplerende multimodale læremidler. Det er i den anledning, der er brug for alle input og gode ideer.